2023-2024 sezonu futbol kış transfer dönemi

Share

Winter Is Coming! 2023-2024 sezonu futbol kış transfer dönemi ne zaman başlıyor?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen takvime göre, 2023-2024 sezonu futbol kış transfer dönemi 11 Ocak 2024 tarihinde başlayıp 9 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.

Kışın başlayacak transfer dönemi, futbol takımlarının sezon ortasında kadrolarını güçlendirmek için yaptıkları transfer dönemidir. Bu dönemde takımlar, devre arasında sakatlanan veya performansı düşen oyuncuları yerine yeni oyuncular transfer edebilirler. Ayrıca, takımlar, transfer döneminde kadrolarında yer alan oyuncuları da satarak gelir elde edebilirler.

2023-2024 sezonu futbol kış transfer dönemi, birçok önemli transfere sahne olması bekleniyor. Özellikle, sözleşmesi bitecek birçok  futbolcunun serbest oyuncu olarak transfer piyasasına girmesi, transfer dönemini hareketlendirecek.

Transfer dönemi için öne çıkan trendler

2023-2024 sezonu futbol transfer dönemi için öne çıkan trendler arasında genç oyuncuların daha fazla transfer edilmesi ve oyuncuların kulüplerine bağlılığının azalması yer alıyor.

Son yıllarda, futbol kulüpleri genç oyuncuları daha fazla transfer etmeye başladı. Bu, genç oyuncuların daha düşük maliyetli olması ve gelecekte daha yüksek bir değere sahip olma potansiyelleri nedeniyle gerçekleşiyor.

Ayrıca, oyuncuların kulüplerine bağlılığı da azalmaya başladı. Bu, oyuncuların daha fazla para kazanmak ve kariyerlerini daha üst seviyelere taşımak istemeleri nedeniyle gerçekleşiyor.

Bu trendler, 2023-2024 sezonu futbol kış transfer dönemini daha hareketli ve rekabetçi bir hale getirebilir.

2023-24 sezonu kış transfer döneminde sözleşmesi bitecek futbolcular:

Gelecek transfer döneminde sözleşmesi bitecek 89 futbolcu bulunmaktadır. Boşta olan futbolcuların transfermarkt‘dan görebilirsiniz. Bunların bazılarını sizlerle paylaşmak istedim. Bunun haricinde site içinde scouting bölümünden analizini yaptığım futbolculara bakabilirsiniz.

  • Kai Wagner (Alman) –  Sol Bek
  • Iván Tapia (İtalya&Arjantin) – Merkez Orta Saha
  • Bruno Méndez (Uruguay) – Stoper
  • Matías Pellegrini (Arjantin) – Sol Kanat
  • Prestige Mboungou (Kongo) – Ofansif Orta Saha
  • Edwin Cerrillo (ABD & Meksika) – Defansif Orta Saha
  • Zé Gabriel (Brezilya) – Defansif Orta Saha
  • Mender García (Kolombiya) – Forvet

 

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir